Vem vill inte vara synlig? Här är Synlig UF!

 Fr vänster översta raden Emelina Englund, Elin Aivert Gelin, Ronja Molander, Edward Loshak Snöbohm, Rasmus Ericsson. De två sittandes på golvet fr vänster Maryan Basim, Linus Karlsson.

Ännu ett av Uppsala Läns imponerande UF-företag berättar här om sin verksamhet samt avslutar med sin pitchfilm, som du inte får missa.

Synlig UF – företaget som synliggör Uppsalas näringsliv
Vi på Synlig UF är sju drivna och engagerade entreprenörer i Uppsala. Vår affärsidé – “Vi synliggör lokala samt hållbara företag genom en miljövänlig och säsongsbaserad marknadsföring.” 

Resan att komma fram till den rätta idén tog tid. Det var många kreativa tankegångar som lyftes, men samtidigt fanns det ett tydligt mönster under hela processen – marknadsföringskonceptet. Kombinerat med vårt fokus på hållbarhet och säsongsanpassning, resulterade det i skapandet av det effektiva företag som vi är idag.

Med andra ord skapar vi marknadsföring genom att trycka företagslogotyper på utvalda miljövänliga produkter som är anpassade efter säsong. Genom ett samarbete med oss erhåller kunden en helhetslösning med säsongsbaserad produkt, tryck i form av företagets logotyp samt distribution av giveaway-produkten.

Våredition
Nu till vår- och sommarsäsongen erbjuder vi företag synlighet på giveaway-produkten cykelsadelskydd. Uppsala är Sveriges bästa cykelstad med många miljömedvetna cyklister och därför är vår våredition den perfekta mobila reklampelaren i staden.

Vi är Synlig UF och vi synliggör DITT företag!

Besök gärna någon av våra plattformar eller kontakta oss för att höra mer om oss!

Mail synliguf@gmail.com
Hemsida https://synliguf.com.se
Instagram och Facebook @synliguf
Linkedin /synliguf

Entreprenörspodden