half-img-3

Här på Entreprenörsstaden Uppsala har vi ständigt kämpat för att  bättre företagsklimat i kommunen. De senaste åren har det mer eller mindre havererat så vår kamp har inte varit speciellt framgångsrik. Men skam den som ger sig.

Varje gång rankingen från Svenskt Näringsliv kommer så får vi veta hur viktigt företagsklimatet är och politiker och ansvariga tjänstemän är nedslagna. Alla verkar vara överens om att ett  bättre företagsklimat är viktigt och bra för staden. Men tas verkligen problemen på allvar? Eller hoppas man bara att det skall blåsa över och sen är allt frid och fröjd igen?

Om några veckor är det val och för oss entreprenörer är frågan om de förutsättningar vi har att driva företag i kommunen viktig. Därför har vi ställt frågan till kommunens partier  hur de skall arbeta för ett bättre företagsklimat.

Med start den 1/9 har vi målet att presentera de planer som finns med ett parti om dagen. Vi hoppas naturligtvis att alla partier vill berätta om hur de tänker genomföra en politik för ett bättre företagsklimat.

Entreprenörspodden