Uppskattat när entreprenörer sågs

I veckan bjöd vi in till en entreprenörspub på Picnic hos Radisson Blu. Vi gjorde en liten spontan aktivitet för att se om det fanns intresse för entreprenörer att ses och bolla företagande, utmaningar och företagsklimat. Glädjande nog fyllde vi puben på Picnic och som alltid när företagare möts var samtalen snabbt igång och många nya kontakter byttes. Vi har fått mycket bra feedback och det ger oss ny energi att göra om detta.

Samtidigt hade vi tänkt att Marias och mina nya kompanjoner Emma Green och Emma Langgren skulle presentera sig. Tjejerna driver företaget Emma&Emma och är delägare i Entreprenörsstaden Uppsala sedan våren 2022. Nu lyckades vi bara få med Emma Langgren då Emma Green olyckligtvis blev sjuk. Men Emma L fick möjlighet att säga några ord om sig själv och deras företag som bland annat hjälper kunder med sociala medier och digital närvaro.

Blandade åldrar men alla med samma engagemang för entreprenörskap. Här ser vi Timmy Bernhardsen från Vaksala Bygg, sprinterlöparen Erik Hagberg som driver Fast Life Production AB och Felicia Ahlestål som driver UF företaget Foamly UF.

Det blev fullt i puben och stämningen var hög. Att träffas med enda syfte att inspirera, lära känna nya entreprenörer och ha trevligt är ett vinnande koncept. Det blev så bra så vi kör igen i början av september. Är du entreprenör och är sugen på att komma kommer det att finnas information på Entreprenörsstadens FB sida samt här i bloggen.

 

Entreprenörspodden