Uppsalas bästa top floor

Här högst upp på nya Studenternas hittar vi ett av Uppsalas mest spännande kontor. Eller kontor är fel ord. Coworking är ju det rätta ordet.

Bakom denna satsning hittar vi Magnus och Helena Axelid tillsammans med Therese Sörensson som driver Mötesplats Relation. Jag och Maria fick vi en rundvandring i Relations superhäftiga lokaler och även se Magnus fixa kaffe i köket.

Man har verkligen hela Uppsala framför sina ögon. Dessutom är man ju i en av Sveriges modernaste fotbollsarenor. Den här verandan på sommaren… Svårslaget.

Lokalerna är verkligen något utöver det vanliga. Man kan lätt känna hur kreativiteten kan sjuda när lokalerna fylls med människor.

Konferensrum eller pingismatch. Att Magnus har varit en riktigt duktig pingispelare avspeglar sig såklart.

Runda bord är alltid bättre än fyrkantiga. Det finns väl en orsak till att “rundabordssamtal” är där man löser problem.

En kombination av hög design med återvunnet material och kreativt tänk finns som en röd tråd i Relations coworking. Det som ser ut som dyra lampor är till exempel återvunna plastbyttor. Tänket går igen i hela lokalen och skapar en genomtänkt känsla och en röd tråd.

Eftersom jag redan har ett kontor som jag inte använder och ett annat jag knappt använder så känns det lite onödigt att teckna kontrakt på ytterligare ett. Men annars hade jag definitivt sett detta som min perfekta arbetsplats. Så är man sugen på att jobba i en unik och kreativ miljö med Uppsalas bästa utsikt. Då är Relation rätt ställe.

https://relation.se/

Entreprenörspodden