Sommarsnack - Hanna Malmström

Att fatta beslutet att säga upp sig från sitt jobb och följa sin dröm är ett djärvt och modigt drag, särskilt när man har små barn att ta hänsyn till. Men det var precis vad Hanna Malmström gjorde. I ett anmärkningsvärt sommarsnack delade Hanna med sig av sin inspirerande resa genom att starta ett företag, med syftet att ge den där sista knuffen till dem som funderar på entreprenörskap.

Hanna Malmström är den innovativa entreprenören bakom Clicko, ett företag som specialiserar sig på pedagogiska leksaker, spel och läromedel för barn. Hennes berättelse är ett bevis på kraften i beslutsamhet och uthållighet, eftersom hon övervann sina rädslor och tvivel för att bygga sitt eget framgångsrika företag.

Genom att lyssna på Hannas berättelse kan blivande entreprenörer hämta inspiration och samla mod för att ta det där språnget. Hennes erfarenheter belyser utmaningarna och fördelarna med att starta ett företag, och ger värdefulla insikter för dem som funderar på en liknande väg. Genom att dela med sig av sin historia uppmuntrar Hanna andra att följa sina drömmar, även när de är osäkra.

Lyssna på Sommarsnacket här!

Entreprenörspodden