Sommarsnack - Charlotte Wall

Charlotte Wall är en mycket skicklig entreprenör som har en imponerande meritlista av att ha grundat och drivit framgångsrika företag. Hennes mest kända företag är Sturebadet, som hon grundade i Stockholm. Hennes omfattande erfarenhet sträcker sig bortom den svenska huvudstaden, hon har tillbringat mycket tid i Tokyo och drivit företag i den livliga metropolen New York.

Vid sidan av sitt entreprenörskap är Charlotte också aktivt engagerad i näringslivet. Hon är för närvarande vice ordförande i Företagarnas riksstyrelse, en prestigefylld organisation som stöder och främjar småföretag i hela Sverige. Dessutom är hon ordförande för Företagarna i Heby kommun, där hon förespråkar lokala företag och entreprenörer.

Charlottes passion för företagande är påtaglig och syns i allt hon gör. Oavsett om hon håller tal, diskuterar med andra företagsledare eller är mentor för blivande entreprenörer, utstrålar hon en övertygelse och ett engagemang som verkligen är inspirerande. Hennes erfarenheter som entreprenör och hennes engagemang i näringslivet har befäst hennes position som en respekterad ledare och opinionsbildare inom området.

I Sommarsnack så berättar Charlotte Wall om hennes tid som modell i Tokyo, om hennes företagaresa i New York och hur hon tog SPA till Sverige. Emma & Emma besökte Charlotte för att höra mer om hennes liv och hur hon har tagit sig dit där hon är idag. Lyssna på avsnittet här!

 

 

Entreprenörspodden