SM för UF-företag

Idag startade SM i Ung företagsamhet på Svenska mässan i Göteborg. Det är första gången som denna 100-åriga jubilar genomför ett SM på annan ort än Stockholm, så självklart vill en UF-nörd som jag vara på plats.

Den första jag sprang på var Carola Lemne, ordförande, samt Cecilia Nykvist, vd för Ung företagsamhet. Båda lika glada och entusiastiska över att få genomföra en mässa med montrar och möten igen. Äntligen börjar vi kunna skönja livet efter pandemin. Den glädjen och energin märktes i hela mässhallen.

Imorgon kommer den stora publiken, för idag handlade mycket om att få upp montrarna och starta igång eventet. De som kommer hit kommer att möta allt från papperskartonger, välluktande dalahästar (som helt klart är starkt utmanare till Wunderbaum), praktiska verktyg som ska motverka psykisk ohälsa eller mobbing och mycket mycket annat.

Imorgon koras även vinnare i en rad kategorier såsom Årets Säljare, Årets Tjänst, Årets Produkt och Årets UF-företag. Att vinna imorgon är förstås ett mål för många av dem som är här. Men faktum är att de redan nu är vinnare. För så många härliga minnen, goa skratt och nya kontakter som de får här på mässan är inget annat än en stor vinst. Det är en fröjd att få vara här.

Entreprenörspodden