SafeMove UF:s kloka idé om olyckan är framme

Fr v: Linnea Kollstedt, Isak Uselius, Moa Berglund, Tilda Lundén, Jacob Olsson och Tindra Livf

SafeMove UF har tagit fram en väldigt viktig produkt för att öka brandsäkerheten i hemmet. Så här presenterar de sig. Missa inte pitchfilmen på slutet:

SafeMove UF är ett UF-företag från Lundellska skolan i Uppsala som består av sex unga entreprenörer. Vårt team drivs av ett stort engagemang och en vilja att hela tiden utvecklas tillsammans.  Säkerhet värderas högt i hushåll och på arbetsplatser, men trots detta saknar många hushåll och företag brandförebyggande produkter. Dessutom finns en brist på kunskap för att förhindra att en brand uppstår. 

Detta har vi på SafeMove tagit fasta på och därför samlat ihop utvalda produkter inom brandsäkerhet i en och samma box. Dessa produkter är en brandfilt, en släckspray samt en säkerhetstimer. Vårt syfte är att underlätta för våra kunder och hjälpa dem att ta ett steg närmre ett tryggt och säkert hem eller arbetsplats.Med vår box behöver kunden själv inte leta fram brandförebyggande produkter på olika håll, utan viktiga produkter är samlade på ett och samma ställe. Det ska vara lätt att göra rätt och vi vill att brandsäkerhet ska vara självklart och lättillgängligt för alla!

Entreprenörspodden