Omsätt mer samtidigt som du stöttar en idrottsförening. Går det ens ihop? 

Har du någon gång hört en förälder till ett idrottande barn säga ”tänk så mycket pengar pojk och flicklagen får” eller ”det är så många som ställer upp ideellt”? Vi hör sällan något positivt när det kommer till idrottsföreningars ekonomi och hur de väljer att fördela pengarna. Kan UnitedDeals ha hittat lösningen där alla parter vinner?

Allt började med en idé om att på ett smidigt digitalt sätt sammanföra supportrar, föreningar och företag på ett sätt där alla vinner ekonomiskt.

United Deals grundare Urban Boija konstaterade att företag ofta lägger pengar på annonser, banners, loggor på lagtröjor, och liknande där det är svårt att mäta vilken effekt det faktiskt får på deras försäljning. Samtidigt vill föreningar lägga mindre tid på att hitta och administrera partners, och supportrar är trötta på att sälja fysiska produkter för att stödja sin förening.

Efter initialt spånande och brainstormande började ett team ta form, appen började byggas samt administrationsmiljöerna för företag och föreningspartners. Inför lanseringen har mycket arbete lagts på att bygga användarvänliga miljöer för företag och föreningar där man snabbt kan skapa avtal mellan varandra samt se resultatet av samarbetet. Det har också lagts mycket tid på att bygga appen så att supportrarna ska kunna bidra till sin förening på enklast möjliga sätt. För utan alla supportrar som vill använda appen så faller ju hela idén!

Vi är så glada att tillsammans med resten av UnitedDeals teamet jobba för att alla ska få ut en vinning av appen: företag, supportrar och framför allt idrottsföreningarna. Hoppas att du genom plattformen vill stötta en eller fler idrottsföreningar. Och glöm inte att ladda ner appen och stötta en förening genom ett köp som du ändå skulle ha gjort.

uniteddeals.se

 

Entreprenörspodden