Missade du våra live-sändningar?

Här på entreprenörsstadens websida ser du alla våra blogginlägg. Men det är inte det ända som sker i Entreprenörsstadens namn. Om du går till vår FB-sida ser du att vi sänt live varje fredag sedan i augusti. Vi har intervjuat entreprenörer och människor som på olika sätt bidrar till att Uppsalas entreprenörskap utvecklas. Vi fick även förmånen att stå på scenen under Anders Wall-föreläsningen och berätta om vårt lilla projekt.

Vi kör spontant och vill att det skall kännas genuint. Ibland har bilden hamnat fel eller ljudet blivit svajigt. Det är saker som vi jobbar på, men vi vill att det skall fortsätta vara på ett enkelt sätt.

Vi vill även att andra aktörer i Uppsala bidrar med innehåll. Poddar, länkar eller inlägg från Uppsalas aktörer inom entreprenörskap mottages med tacksamhet.

Vi har två sändningar kvar innan vi tar ett litet juluppehåll. Men titta även på tidigare sändningar. Senast i fredags var vi hos Nils och Andreas på webbyrån Wasabiweb.se . Lyssna på våra diskussioner om företagande och deras liv som entreprenörer.

Så här glada såg Nils och Andreas ut när de för en vecka sedan mottog diplom för sitt gasellföretag. Med sitt Wasabi är de en av Sveriges yngsta gasellföretagare och ett av Uppsala Läns 28 Gasellföretag. Lyssna på fredagens livesänding på https://www.facebook.com/entreprenorsstaden.

Entreprenörspodden