IMG_1354

Magkänslan går före strategin

Vi hade bara några dagar innan vårat zoom-möte med Thomas och Maria sagt att vi inte skulle ta några förhastade beslut och att vi skulle följa den strategi som vi hade lagt.

Vad vi inte visste var att de skulle föreslå att vi skulle tillsammans med dem skulle driva Entreprenörsstaden. Det hann inte gå många minuter på vårat möte innan vi sagt ja. Hur mycket vi än förespråkar att det är bra att hålla sig till en strategi så finns det något som är viktigare – magkänslan.

Vilka är vi? Emma & Emma? Jo, vi är två företagare som sedan 2020 drivit Entreprenörspodden. Vi driver också Emma & Emma AB där vi  till största del hjälper våra kunder med deras digitala närvaro. Båda älskar att hitta lösningar på problem och att göra verklighet av en tanke. Tillsammans är ett ord som vi ofta använder och det finns ett otroligt värde i det. Att göra saker ihop och stärka varandra.

Det är nog just därför som våra magar sa och säger att det här är precis rätt för oss. Vi är supertaggade på att göra den här plattformen till den självklara platsen att hämta pepp och information för dig som företagare, tillsammans med Maria, Thomas och med dig!

 

Entreprenörspodden