Jag fick hänga med Emma&Emma i Entreprenörspodden

Det är alltid lite läskigt att lyssna på sig själv efter att man spelat in en podd. Hur blev det, vad sa jag egentligen och hur kommer det att uppfattas. Idag släppte tjejerna Emma&Emma avsnitt nummer 105 av deras Entreprenörspodden. Nu skulle domen komma…

Alltid när jag får möjligheten att prata om entreprenörskap känner jag mig näst intill religös. För mig är entreprenörskap som en religion och redskapet som kommer att förändra världen. Det är med entreprenörskapet som förbättringar, utveckling, innovationer och välfärd kommer.

Det kändes väldigt inspirerande när jag träffade Emma Green och Emma Langgren för någon månad sedan och fick frågan om jag ville vara med i deras podd – och inte vilken podd som helst utan Entreprenörspodden. Svårt att tacka nej till en podd som är döpt efter min religion.

Nu när jag lyssnat på avsnittet känns det väldigt bra. Emma & Emma styrde samtalet på ett proffsigt sätt med kloka och genomtänkta frågeställningar. Tack för en engagerande och givande pratstund. Hoppas många tar sig tid att lyssna. Det blev nog rätt bra.

Entreprenörspodden