Inspelning av “Entreprenörsstaden Special”

Idag har Maria och Thomas haft fullt upp när inspelningen av första avsnittet “Entreprenörsstaden Uppsala Special” gått av stapeln. Här ser ni när vi intervjuar Arcade Berg som är medgrundare till gamingbolaget NeonGiant. Även om det ser ut som vi lägger pussel handlar det lite mer avancerade saker i intervjun med Arcade.

Tillsammans med vårt skickliga filmteam Jakob Vastamäki och Kjell Eriksson har vi borrat oss ned i Uppsalas gamingvärld. För oss som inte varit så insatta i den världen kan vi bara konstatera – vilka otroligt omfattande och imponerande verksamheter som finns inom detta område. Vi har lyckats få till några spännande intervjuer och dessutom gjort en egen liten stadsvandring i spelvärldens Uppsala.

Så här glada blev vi när vi äntligen kom igång med filmningen. Den 28 maj kommer avsnittet att släppas på vår vanliga tid för fredagsintervju, dvs 16.00.

I våra Entreprenörsstaden Special samarbetar vi med Uppsala Kommun med målet att tillsammans visa hur entreprenörskapet frodas i staden. Något som vi hoppas och tror skall kunna inspirera fler att bli entreprenörer samt stärka samarbetet mellan företagandet och kommunen. Vi gillar engagemanget att gemensamt bidra till utvecklingen Uppsalas företagsklimat.

Entreprenörspodden