Mer energi än ett elskåp - Linda Allfjord

I vårt arbete träffar vi otroligt mycket entreprenörer runt om i vårt län. Och det som är så fantastiskt att vi alla är så olika men ändå har så mycket gemensamt. Något som känns igen i många entreprenörer är drivkraften, nyfikenheten och handlingskraften. Finns många människor vi skulle vilja lyfta på denna plattform där entreprenörskapet står i fokus. Så låt oss göra det!

Vi startar med en entreprenör som håller till i Morgongåva, Linda Eriksson Allfjord. Idag driver hon Candy Store som är en stor godisbutik och outlet. Hon driver också Tiem städ och ett fastighetsbolag. Linda är en person med mer energi än ett elskåp. Hon är en av de mest hårt arbetande personerna vi känner och det är inte slump att hon mottagit ett flertal priser det senaste åren.

I år fick hon mottaga Bona Postulata priset och Sala Sparbank har tilldelade henne Hållbarhetspriset. Hon är också nominerad till Gasellen i år. Linda är en förebild för andra entreprenörer då hon visar att man kan resa sig från en konkurs och nå framgång genom att lära sig av sina motgångar.

Entreprenörspodden