En person utöver det vanliga lämnar

Idag var det en dag fylld av många känslofyllda tacktal då en av Uppsalas mest värdefulla personer lämnar sin post och går i pension. Personen i fråga är Margaretha Svensson-Paras och har haft rollen som direktor för Uppsala Stadsmission.

Under mina år som aktiv i Uppsalas Stadsmission har jag haft förmånen att arbeta nära Margaretha och sett hur hennes arbete givit de mest utsatta i Uppsala möjligheter till ett bättre liv. Margaretha har haft ett otroligt engagemang, har ett ovanligt stort hjärta och har drivit Uppsala Stadsmission med passion, driv och målmedvetenhet.

Nu lämnar Margaretha över stafettpinnen och kan titta tillbaka på den skapelse som hon var med och bildade för 10 år sedan. För oss Uppsalabor känns det säkert som att Stadsmissionen funnits här mycket längre än så. Att det är så är naturligtvis ett resultat av ett fantastiskt arbete tillsammans med ett ökande behov från civilsamhället att hjälpa de mest utsatta.

Stort tack för Margaretha för allt du bidragit med. Om någon känner att man vill bidra till Stadsmissionens fortsatta arbete med att hjälpa de Uppsalabor som har det tuffast. Gå in på https://uppsalastadsmission.se/

Entreprenörspodden