Dragon Gate – Tredje gången gillt!

Vi ser det som tredje gången gillt. Trots allt elände med coronan så finns det positiva saker. En är att man får fundera och försöka hitta nya lösningar. Är det något ställe det gäller så är det på Dragon Gate. Kommer vi att lyckas? Vi har nog ingen aning, men självklart tror vi det. Så nu kör vi igen! Full gas framåt.

Idag har vi varit ett 20-tal energifyllda och kreativa människor som på något sätt kommer att vara delaktiga i den nya planen. Den 20 april 2021 är alltså omstarten efter pandemin och Dragon Gate 3.0. Olle Larsson som äger Sisyfosgruppen är huvudägare och med Olle som ciceron lotsar vi oss genom hela anläggningen och berättar om planerna.

Fr v Juan Carlos Mauritz (kinaexpert), Olle Larsson och Thomas Sonesson

Jag får ofta frågor. Varför köpte ni Dragon Gate? Vad ska ni göra med Dragon Gate? Och 100 andra frågor. Undertonen att vi inte är riktigt kloka lyser ofta genom. Och ibland kanske man undrar själv, men när möjligheten dök upp att göra något av Dragon Gate var det inte hindren vi såg. Vi såg ett jättebygge med 100-tals miljoner nedplöjda. Ett Kinahus vid E4:an som det måste gå att göra någonting av. Det kan ju inte bara stå där och förfalla.

Så nu ger vi järnet igen. Tackar pandemin för betänketiden samt har massor med ny energi och framåtanda. Vi låter detta stenlejon som står vid entrén till hotellbyggnaden bli symbolen för att nya tider kommer. Vi tänkte inte berätta om vad planerna är redan nu, men en sak kan vi avslöja. Vi har siktet inställt på hösten 2022.

Entreprenörspodden