Då är vi igång

I fredags var det premiär för Marias och min nya plattform Entreprenörsstaden.nu. Med en hel del teknisk hjälp av vår partner Salgado lyckades vi komma igång utan några större missöden. I skrivande stund börjar vi närma oss 2000 visningar vilket känns väldigt roligt. Men det här var ju bara starten. Nu skall vi försöka ha kontinuitet med att sända varje vecka samt att vi skall blogga, bjuda in entreprenörskollegor och annat som inspirerar inom företagande.

Min vecka som kommer innehåller ett dygn med Ung Företagsamhet då vi besöker Friibergh och har en mentor/adept övning. På onsdag är det Nordic China Startup Forum på hubben/UIC, på torsdag har Norrsken entrepreneur party i Stockholm och på fredag har Kinesiska ambassaden 70-årsfirande. Veckan avslutas med nästa live-sändning på fredag kl 16.00 och sen bär det av till Tokyo på lördag för ett nytt spännande projekt. Så nog kommer det att finnas saker att skriva om alltid.

Vi har även fått en hel del tips om saker att berätta om och gäster att intervjua. Stort tack! De hamnar såklart i vår idébox. Just nu finns det hur många saker som helst. Det händer mycket i Entreprenörsstaden Uppsala.

Entreprenörspodden