Entreprenörspub i sensommarvärme

Det märks att vardagen börjar infinna sig och vi på Entreprenörsstaden Uppsala passade på att ha en liten höststart under trevliga former när vi träffades i solskenet på Brasserie21 vid Studenternas.

Efter en regnig sommar visade sig vädret på sin bästa sida och vi kunde genomföra eventet utomhus i strålande sol.

En blandning av nya entreprenörer som inte deltagit tidigare tillsammans med gamla välbekanta ansikten gjorde kvällen mycket givande. På plats  fanns många kompetenser, erfarenheter och idéer som vinner på att man bollar med varandra, lär av varandra eller hittar nya fruktsamma samarbeten. Vi arrangerar våra entreprenörspubar helt utan teman eller föredrag. Det enda kravet är att man  är entreprenör. Det är ett forum där mötet mellan entreprenörer under lättsamma former är värdet och deltagarna är innehållet.

Ett ämne som kom upp på flera håll var att man upplever tuffare tider och det blir ännu viktigare att vi entreprenörer får träffas och lufta våra tankar. Även om man är i helt olika branscher har man mycket gemensamt vilket kan ge viktig energi och man kanske kan hjälpa varandra.

Efter att vi haft två timmar i solskenet fortsatte de flesta av deltagarna med middag, som vanligt strålande arrangerad av Lovisa och Lotta Triller på Brasserie 21. Vi tackar för fint värdskap i fin miljö. Brasserie21 är ett ställe som definitivt är värt ett besök och som kommer att vara vår ”hemvist” vid kommande entreprenörspubar.

Målet är att genomföra två-tre per år och hoppas kunna genomföra nästa efter nyår. Vi återkommer om datum.

 

 

 

Entreprenörspodden