Category: AlphaCE

Varför hoppar vd:n?

För flera år sedan, när vi startade AlphaCE, ville vi inge hopp. Vi ville visa att det finns ljusningar på arbetsmarknaden för arbetssökande trots att det kan verka tufft. Då, när vi startade företaget 2012, tog det mellan 7-9 år för en nyanländ i Sverige att få en anställning. Vi lyckades ordna jobb åt personer som bott i Sverige 2-3 år! Läs hela inlägget » “Varför hoppar vd:n?”

Så blev omstarten med AlphaCE

I mitten på april köpte jag varumärket AlphaCE och delar av verksamheten från konkursförvaltaren. Jag grundade företaget 2012 och även om jag inte har varit vd hela tiden, så har mitt hjärta hela tiden brunnit för verksamheten. Att hjälpa dem som står långt från arbetsmarknaden till jobb är snarare en passion än ett jobb. Att ge företaget chansen till en omstart var därför självklart. Läs hela inlägget » “Så blev omstarten med AlphaCE”

Som en Fågel Fenix

Den 17 mars 2020 lämnade AlphaCE in konkursansökan till Uppsala tingsrätt. Det har milt sagt varit en omtumlande tid sedan dess – men nu är det klart! Jag har köpt varumärket, bemanningsbolaget och delar av AlphaCE:s verksamhet från konkursboet. Informationen har precis publicerats på företagets intranät. Jag är otroligt tacksam och glad över allt stöd jag har fått under de här veckorna. Läs hela inlägget » “Som en Fågel Fenix”

Ett tack från en deltagare

Den här veckan har otroligt många snälla människor hört av sig. Det har varit allt från partiledare och generaldirektörer till konkurrenter och forna kollegor. Fina grannar har kommit över med blommor och släktingar från hela landet har hört av sig på telefon. Det som gjort mest avtryck är ändå de deltagare som genom åren fått hjälp och som kontaktat mig i veckan. Läs hela inlägget » “Ett tack från en deltagare”

Producerad av digitalbyrån Salgado och Interactive Solutions.